Fit-in de Overgang Nijmegen, voeding en beweging in de overgang

Coaching-traject 12 weken; ervaar jouw transformatie

Fit-in de Overgang Nijmegen, gezond eten in de overgang
Fit-in de Overgang Nijmegen, bewegen in de overgang

Introductie

Maak je klaar om in 12 intensieve weken een ware transformatie te ervaren. Het traject is meer dan alleen een programma – het is een reis naar blijvende verandering. Ons voornaamste doel is het vormgeven van positieve levensstijlkeuzes met betrekking tot voeding en lichaamsbeweging, evenals het transformeren van jouw mindset. Hierdoor zul je niet alleen de uitdagingen van de (vervroegde) overgang overwinnen, maar ook een levensstijl creëren die jouw welzijn ondersteunt.

We gaan ook aan de slag met het uitbreiden van jouw kennis over de (vervroegde) overgang. Begrijpen wat er met je lichaam gebeurt, geeft je de kracht om weloverwogen keuzes te maken en de regie over je gezondheid te nemen. Deze 12 weken zijn jouw kans om je doelen te bereiken en een levensstijl te creëren waar je trots op kan zijn. 

Totaalpakket

Fit-in de Overgang biedt een totaalpakket met een unieke combinatie van gepersonaliseerde ondersteuning, deskundige begeleiding en praktische tools om jouw reis zo effectief mogelijk te maken. Het traject vindt online plaats.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen en plan een kennismakingsgesprek. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geef ik je een overzicht van wat je in de 12 weken kunt verwachten.

Het is zeker geen standaard traject; het is zorgvuldig ontworpen om je te leren hoe je een gezonde levensstijl kunt behouden met een blijvende impact. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie. 

Samenwerking Fit-in de Overgang Nijmegen en Mediation Moments
Fit-in de Overgang Nijmegen, gezonde smoothies in de overgang

Wat gaan we doen (in het kort)?

In het gratis kennismakingsgesprek wordt alles uitgebreid uitgelegd. In het coachingstraject ga ik jou inzicht geven in de verschillende fases van de overgang met persoonlijke hulp en advies. Je ontvangt mijn coaching en ondersteuning via gesprekken en ook tussentijds ben ik bereikbaar via Whatsapp om jou te helpen en motiveren.

Scroll naar boven