Fit-in de Overgang Nijmegen, voeding en beweging in de overgang

12 weken coaching, begeleiding en vaardigheden

Fit-in de Overgang Nijmegen, gezond eten in de overgang
Fit-in de Overgang Nijmegen, bewegen in de overgang

Coaching

Welkom op mijn website, ik ben blij dat je hier bent!

Of je nu al een tijdje door de (vervroegde) overgang gaat of net begint, ik begrijp de uitdagingen en onzekerheden die deze fase van het leven met zich meebrengt maar al te goed. Waarom? Omdat ik zelf al op mijn 22e te maken kreeg met de vervroegde overgang (mijn volledige verhaal is hier te lezen).

Ik heb de afgelopen jaren boeken verslonden, studies gevolgd en diep in mijn eigen ervaringen gegraven om te begrijpen hoe we het beste met de (vervroegde) overgang kunnen omgaan. En nu deel ik graag mijn inzichten, tips en adviezen met jou.

Mijn missie

Mijn missie is eenvoudig: ik wil dat je je tijdens de overgangsperiode minder eenzaam en alleen voelt. Samen kunnen we het taboe doorbreken en open gesprekken voeren over dit belangrijke onderwerp. Je staat er niet alleen voor, en ik ben hier om je te begeleiden en te ondersteunen.

Binnen 12 weken ontwikkel je vaardigheden om beter om te gaan met de (vervroegde) overgang en de bijbehorende klachten, wat resulteert in een verbeterde levenskwaliteit.

Gerichte coaching en praktische strategieën helpen je symptomen te verlichten en de uitdagingen van de (vervroegde) overgang aan te pakken, zodat je gezonder en evenwichtiger kunt leven, zonder crashdiëten of jojo-effecten.

Aarzel niet om contact op te nemen als je meer informatie wilt!

Samenwerking Fit-in de Overgang Nijmegen en Mediation Moments
Fit-in de Overgang Nijmegen, gezonde smoothies in de overgang

“Tijdens de overgang maak(te) ik een zeer uitdagende periode door. Ik kwam maar liefst 15 kilo aan, worstelde met een extreem negatief zelfbeeld en stemmingswisselingen en begreep totaal niet wat er met mijn lichaam gebeurde.

Maar ik weigerde bij de pakken neer te zitten. Stap voor stap begon ik alles aan te pakken, en deze stappen deel ik uitgebreid in het 12-weekse traject.

Nu kan ik met trots zeggen dat ik 10,5 kilo ben afgevallen, mezelf veel beter voel en mentaal sterker ben dan ooit tevoren. Het leven blijft zich ontwikkelen en ik blijf groeien en dit doe ik graag samen met jou!”

Ben je klaar voor jouw volgende stap?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Op die manier kunnen we samen uitvinden wat ik voor jou kan betekenen! Ik kijk uit naar jouw bericht en sta klaar om je vragen/opmerkingen zorgvuldig te beantwoorden.

Video afspelen over Hulp nodig bij klachten in de overgang? Neem contact op met Fit-in de Overgang Nijmegen
Scroll naar boven