Fit-in de Overgang Nijmegen, voeding en beweging in de overgang

Een zoektocht
van 3,5 jaar

Mijn persoonlijke verhaal

Mijn naam is Lotte van de Wert, 28 jaar oud, en ik ben de oprichtster van dit bedrijf. Mijn persoonlijke ervaringen hebben geleid tot de oprichting ervan.

Ongeveer 4,5 jaar geleden begon ik hevige overgangsklachten te ervaren. Na een zoektocht van 3,5 jaar kreeg ik de diagnose van vervroegde overgang (POI) in 2021. Dit nieuws was zowel emotioneel als een opluchting, omdat het een antwoord gaf op mijn langdurige vragen.

In 2022 besloot ik me volledig te richten op mijn herstel en het begrijpen van mijn lichaam. Ik moest leren omgaan met mijn overgangsklachten, waaronder depressie, opvliegers, stemmingswisselingen en vermoeidheid, evenals gewichtstoename.

"Het is nooit zo donker
of het wordt weer licht"

Met vastberadenheid voltooide ik studies als voedingsdeskundige en gespecialiseerde voedingsdeskundige in de overgang, en verdiepte ik me in mindsetverandering en meditatie. Mijn achtergrond in sportkunde en ondernemen vormde de basis voor de oprichting van dit bedrijf.

Dit bedrijf is gebouwd op mijn geloof in de kracht van voeding, beweging en mentale gezondheid om ons welzijn te verbeteren. Mijn doel is anderen te begeleiden en te inspireren op hun gezondheidsreis, en hen te voorzien van kennis en tools.

Hoewel mijn toekomstbeeld anders was, put ik nu kracht uit dit platform en kijk ik vol enthousiasme naar de toekomst.

*Afbeelding te zien -18 kilo en mentaal en fysiek sterker dan ooit. Wil jij dit ook? Neem dan contact op! 

Scroll naar boven